U wordt vanaf vandaag uitgenodigd voor een COVID en  of GRIEP vaccinatie. 

Indien u tot een van de prioritaire doelgroepen behoort, zult u in de loop van de week een brief ontvangen met alle informatie. 

Het COVID vaccin zal beschikbaar zijn in de praktijk, hiervoor moet u zelf niets ondernemen, het vaccin is gratis. Het griepvaccin moet u wel eerst bij de apotheek afhalen, thuis in de koelkast bewaren en meenemen naar de praktijk op uw vaccinatie afspraak. ( Het griepvaccin wordt gedeeltelijk terugbetaald, vraag een bewijs van betaling om in te dienen bij uw ziekenfonds)

Het griepvaccin en covidvaccin mogen samen toegediend worden. Dit is veilig. Wilt u het toch apart laten toedienen, hou er dan rekening mee dat u er best minimum 14 dagen tussen laat.

Hieronder vindt u de vaccinatiemomenten in de praktijk. U kan telefonisch via het nummer 015/31.63.07 een afspraak inplannen. Vermeld wel of u beide vaccins wil toegediend krijgen of alleen COVID of griep. Gezien de beperkte houdbaarheid van het COVID vaccin is het voor ons heel belangrijk om te weten hoeveel patiƫnten er komen. Om die reden kan u ook alleen een COVID vaccin toegediend krijgen op de geplande afspraken.U kan een

afspraak maken voor het COVID vaccin op de volgende dagen

30/09/2023

07/10/2023

U kan een afspraak maken voor de 2 vaccinaties (ofwel COVID en GRIEP, ofwel COVID alleen, ofwel GRIEP alleen) op de volgende dagen

21/10/2023

28/10/2023

Indien er dan nog vraag is naar een griepvaccinatie moment alleen, kan u hiervoor een afspraak maken op de volgende dag 

18/11/2023

De vaccinatiedagen starten om 8.00 u en lopen door zolang het nodig is.

De bescherming van het griepvaccin duurt 6 maanden, dus vaccinatie in oktover is voldoende om gedurende het seizoen beschermd te zijn.


Indien u de dag van uw afspraak COVID gerelateerde symptomen heeft (koorts, hoesten, ademhalingsmoeilijkheden, spierpijn, keelpijn of hoofdpijn, vermoeidheid, geur- en  smaakverlies, verkoudheid, diarree) kan u best uw vaccinatie uitstellen en even contact nemen met de praktijk voor een nieuwe afspraak.

Als u nog vragen heeft over de griep- of covidvaccinatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.